Steven Andreas Tschumperlin Wiee

Jeg deltok på mini-retreaten med et åpent sinn og med hovedmål å løse søvnproblemene mine, men også lære yoga, få en kickstart på meditasjon og forbedre allmennhelsen min.

Jeg vil påstå at alle deltakerne har sine ulike årsaker til å delta, men at vi alle har som felles mål å forbedre oss på hvert vår vis.
Dette er en retreat for alle (jeg hadde null erfaring med yoga før dette). Men jeg tror det er viktig at man har en klar intensjon om hva man vil oppnå for å få best mulig utbytte av helgen.
Workshopen holdt av Lars Olav motiverte meg til å få gang i boksetreningen min igjen. Han er en åpensinnet og behagelig person å snakke med; så benytt anledning godt! Det er også en kjekk og dyktig yoga instruktør som veileder øvelsene.

Nå, 1 uke etter retreaten, har jeg ikke tatt sovemedisiner siden og klarer å sovne naturlig! Jeg forventet kun bedre søvn og lettere for å sovne, men ikke helt slutt av medisinbruken. Og ikke bare det! Jeg har sluttet å snuse også, uten intensjonen om det! Det er nok en kombinasjon av aktivitetene, workshopen, kostholdet og å være tilstede blant god energi og kjekke mennesker. Jeg er fortsatt overrasket det personlige utbyttet jeg har fått og er veldig glad for at jeg satte av helgen til dette. 1000takk til alle vertene!