Yoga & Mindfulness Retreat vår 2018

I månedsskifte mai/juni i år arrangerte vi våre første retreats. Med oss på laget hadde vi med oss yoga-instruktørene Salila Gyanjot og Monica Abrahamsen gjennom to 10-dagers Yoga & Mindfulness retreats. I tillegg til yoga hadde vi et program med foredrag og workshops med temaene: Lidelse, identitet, lidenskap, livsenergi og manifestering.

Selv om vi hele tiden hadde en god følelse på at det ville bli en suksess ble vi begge en smule overrasket over hvor suksessfylt det faktisk ble. Suksessen måler vi i hvor fornøyde deltakerene var, hvor mye positiv endring som skjedde underveis, og hvor mye erfaring vi sitter igjen med.

En av nøklene til hvorfor det ble så bra som det gjorde er at vi ikke gjorde noe research på hvordan andre arrangerer sine retreats. Gjennom hele prosessen så har vi aldri sammenlignet oss med noen andre. Vi har laget et produkt fra hjertet. Noe som vi står for og brenner for. Når det kommer fra hjertet kan man lettere være avslappet i prosessen og vi gir oss selv rom til å være oss selv 100%. Dette er noe vi så smittet videre til deltakerene og skapte en magisk atmosfære.

Acai smoothiebowl
Acai smoothiebowl

Det er denne atmosfæren man kommer fra når man går inn i yoga-økten, foredraget eller workshopen. Det er denne atmosfæren som åpner oss til å gå inn i prosesser, som støtter oss i prosessene og som bærer oss gjennom natten. Det er også denne atmosfæren som holder rom for å uttrykke det man har behov for å uttrykke.

 

“Ønsker du å jobbe med deg selv, kan jeg ikke se for meg en bedre plass å være” – Lara (deltaker)

 

Se film fra oppholdet her

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s